Rabobank "Spek de clubkas" actie

De Rabobank heeft weer de actie "Spek de Clubkas". Bent u lid van de Rabobank? Dan zouden we het zeer waarderen als u en uw familie en kennissen een stem willen geven aan onze heemkundekring De Ketsheuvel. Met het geld willen het plaatsen van attentiestenen in ons kerkdorp mede mogelijk maken. Ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van de Heerlijckheid Loon op Zand (in 2019) willen we graag een aantal attentiestenen plaatsen in Kaatsheuvel. Wat zijn attentiestenen nu precies?
Attentiestenen zijn stenen in het plaveisel die de inwoners erop attent maken dat op een bepaalde plaats een markant gebouw heeft gestaan, dat historisch gezien een prominente plaats innam in het dorp.
Aangezien er in ons kerkdorp met enige regelmaat erg enthousiast de sloopkogel is gehanteerd, zijn er voldoende mogelijkheden om deze stenen te plaatsen en zo toch de geschiedenis vast te houden.
U steunt ons door te stemmen via www.rabobank.nl/de-langstraat
Dit kan tot en met 14 oktober. Een stemkaart wordt u door de Rabobank per post toegestuurd. Als u op ons wilt stemmen klik dan op lees meer.