Nieuws

Fotokijkmiddag Kaatsheuvel-West groot succes

10 april 2019 door Marc Slot
www.deketsheuvel.nl
Op zondag 7 april hield onze kring een fotokijkmiddag in buurthuis Pannehoef over Kaathsheuvel-West. De drukbezochte middag leverde vele positieve reacties op.

De foto's toonden Kaatsheuvel-West door de jaren heen, Van de marktstraat tot de Stroatjes, het kwam allemaal voorbij en leverde vele herinneringen op. Onze kring organiseerde dit soort middagen al jaarlijks voor de bewoners van de Vossenberg, maar besloot het dit jaar breder te trekken. Gezien de grote opkomst een goede keuze.

Deze fotokijkmiddag was de eerste in een serie van drie. Later dit jaar volgen ook nog een fotokijkmiddag met Kaatsheuvel-Centrum (met daaraan een speurtocht gekoppeld) en een middag over het oosten van Kaatsheuvel. 

Meer informatie over deze en andere activiteiten vindt u op onze activiteitenpagina.

 
www.deketsheuvel.nl
Afgelopen zaterdag hebben de voorzitters van de beide heemkundekringen enkele waardevolle stukken uitgewisseld. Meer >
 
www.deketsheuvel.nl
Afgelopen zondag stond onze heemkundekring op de braderie van het Pleinfestival met een kleine tentoonstelling en een heuse schoenmaker. Meer >
 
www.deketsheuvel.nl
In twee delen staat de in december gehouden tentoonstelling 'Zo was ut, zo ies ut' over Kaatsheuvel toen en nu in onze fotogalerij.
 
www.deketsheuvel.nl
Op zaterdag 2 februari is het eerste bordje op de Brabant Bevrijd-route officieel bevestigd door wethouder Kees Grootswagers. Het… Meer >
 
 
 
 
Heemkundekring de Ketsheuvel
Hoofdstraat 32 te Kaatsheuvel
Terug naar boven